Notulen van de gemeenteraad van 19 Juli 2021

Aanwezig: De Groef Jean-Pierre, , Rombauts Karina, Claeys Steve, Geeroms Magda,  Deblock Ingrid, Panneels Stef, Debeerst Rony, Lagae Gregory,  Tielemans Steven, Top Veysel, Akaychouh Mohamed,  Gooris Danny, Roose Peter, Hanon Patrick, Vangindertaelen Jocelyne Verberckmoes Tessa, Lenaerts Werner,  Ponticello Dina , Schell Daniël.

Verontschuldigd: Grootjans Marc, , Jacobs Kris, Nadine Gurickx, Benhomaid Samia, Blanckaert Benny, Van den Berghe Tania

Dit zijn de notulen van gemeenteraad:

Naar aanleiding van de gebeurtenissen van de afgelopen week in Wallonië, stelt voorzitter Jean-Pierre De Groef 1 minuut stilte voor om alle slachtoffers te herdenken. Alle gemeenteraadsleden staan recht, en nemen 1 minuut stilte in acht, waarna overgegaan wordt naar de agenda van deze gemeenteraad.

A-punten

A-punten zijn de agendapunten waarover een politiek debat kan gevoerd worden en die dan ook zullen ingeleid worden door ofwel een lid van het college ofwel door de voorzitter:

Interne werkverdeling college van burgemeester en schepenen

Besluit: Onverminderd de beslissing van de gemeenteraad van 17 juni 2021 waarbij kennis werd genomen van de gezamenlijke akte van voordracht van kandidaat-schepenen, waarbij de voorgedragen kandidaat-schepenen werden verkozen verklaard, zij de eed hebben afgelegd en akte werd genomen van de rangorde waarin zij werden geïnstalleerd, en onverminderd de beslissing van de raad voor maatschappelijk welzijn van 17 juni 2021 waarbij kennis werd genomen van de akte van voordracht van kandidaat-voorzitter bijzonder comité voor de sociale dienst, wordt de volgende interne werkverdeling binnen het college van burgemeester en schepenen/vast bureau afgesproken

Burgemeester: Steve Claeys

  • Mobiliteit
  • Ruimtelijke ordening
  • Stedenbouw
  • Woonbeleid

 1ste  schepen: Gregory Lagae

  • Financiën
  • Burgerzaken
  • Personeelsbeleid
  • Veiligheid en preventie
  • Economie
  • Middenstand

 2de schepen: Peter Roose

  • Organisatie en ICT
  • Communicatie
  • Sport
  • Cultuur
  • Feestelijkheden
  • Toerisme
  • Onderwijs

 3de schepen: Magda Geeroms

  • Openbare werken
  • Milieu
  • Integratie
  • Vlaamse aangelegenheden
  • Dierenwelzijn
  • Kinderopvang

 Voorzitter BCSD* (toegevoegde schepen): Tessa Verberckmoes

  • Sociale zaken
  • Seniorenbeleid
  • Zorg
  • Jeugd

Beslissing artikel 31 omgevingsvergunningsdecreet inzake omgevingsvergunningsaanvraag bouwen van 3 meergezinswoning met in totaal 13 wooneenheden en ondergrondse parking na sloop woning Sint-Korneliusstraat 6-8 + uitbreiding Karel Van Miertstraat (OMV_2021094389)

Door Pauwels BVBA werd een aanvraag omgevingsvergunning ingediend op 28 mei 2021 voor het bouwen van 3 meergezinswoningen met in totaal 13 wooneenheden en ondergrondse parking na sloop woning Sint-Korneliusstraat 6-8. Voor de realisatie van dit project is een uitbreiding van de bestaande wegenis (rooilijn) Karel Van Miertstraat noodzakelijk.

De aanvraag heeft betrekking op de percelen Afd. 2, sec. C, nr. 118P. Op het perceel waar de woning Sint- Korneliusstraat 6-8 aanwezig is.
Op 20 december 2017 werd door de gemeenteraad reeds een beslissing genomen om de wegenis Karel Van Miertstraat uit te breiden, samenhangend met de vergunning stedenbouwkundige handeling afgeleverd door het college op 09 januari 2018. Deze vergunning werd niet uitgevoerd en is bijgevolg verlopen.

Het aanvraagdossier omvat een rooilijnplan voor de uitbreiding van de Karel Van Miertstra

Op 20 december 2017 werd door de gemeenteraad de wijziging van de rooilijn Karel Van Miertstraat goedgekeurd.

 De aanvraag werd onderworpen aan een openbaar onderzoek van 12 juni 2021 tot 11 juli 2021. Hierbij werden een bezwaarschrift ingediend.

Het bezwaar betreft:

“De Karel Van Miertstraat is een doodlopende straat, de geplande uitbreiding zal hier een einde aanmaken.”

Na de uitbreiding van de Karel van Miertstraat zal het doodlopende karakter niet verloren gaan.  De overige bezwaren hebben geen betrekking op de uitbreiding van de rooilijn.

 Voor het project werd advies aangevraagd overeenkomstig de bepalingen van het decreet op de gemeentewegen. Er werden geen adviezen ontvangen.

 De aanvraag betreft het bouwen van 3 meergezinswoningen met in totaal 13 wooneenheden en ondergrondse parking na sloop woning Sint- Korneliusstraat 6-8. Om de realisatie van deze nieuwe volumes mogelijk te maken is een verlenging met 18,94m van de bestaande doodlopende Karel Van Miertstraat nodig. Het doodlopende karakter van de straat blijft behouden.
De bestaande wegenis, rooilijn Karel Van Miertstraat wordt uitgebreid met een oppervlakte van 152m² (zie rooilijnplan in bijlage). De aanpassing van de rooilijn werd reeds door de gemeenteraad goedgekeurd op 20 december 2017. De uitbreiding van de wegenis werd goedgekeurd door het college op 09 januari 2018 (083/2017), deze vergunning is verlopen waardoor een nieuw vergunning voor de aanleg van de wegenis noodzakelijk is. De beslissing van de gemeenteraad 20 december 2017 wordt ingetrokken en er wordt een nieuwe beslissing genomen over de aanpassing van de rooilijn binnen de huidige omgevingsvergunningsprocedure.

Besluit:

  • Artikel 1: de gemeenteraadsbeslissing van 20 december 2017 - wijzigen rooilijn Karel Van Miertstraat wordt ingetrokken.
  • Artikel 2: het rooilijnplan zoals gevoegd bij de omgevingsvergunningsaanvraag OMV_2021094389 wordt goedgekeurd.
  • Artikel 3: de (uitbreiding) aanleg van de gemeenteweg Karel Van Miertstraat wordt goedgekeurd

Strategisch project Groene en Blauwe netwerken in de Woluwevallei: principebeslissing

Er zijn op dit ogenblik heelwat projecten en/of werken aan de gang in het Woluwebekken: aanleg buurtparken, aanleg ringtrambus, herinrichting Woluwelaan, maar eveneens het project Trawool.

In deze projecten zijn al stappen gezet tot onderzoek van het bovengronds brengen van de Woluwerivier.

Tevens zijn er beleidsprojecten voorzien zoals de heraanleg van het gemeentelijk park van Diegem.

De aanleg van de ringtrambus met mogelijk hoppin punt op kruispunt Woluwelaan/oude Woluwelaan richting bedrijvenzone Diegem met aansluiting op station Diegem met Blue Bikes punt, geeft mogelijkheden om ook na te denken over de herdimensionering en heraanleg Oude Woluwelaan en de opportuniteiten van het Charles Courdent bekken in kader van openbaar groen

De projectnota voor de opmaak van een nieuw strategisch project ‘Groen en Blauw netwerk Woluwevallei’ is uitgewerkt op vraag van de Vlaamse Milieumaatschappij (VMM), door Regionaal Landschap Brabantse Kouters (RLBK), met input van de verschillende betrokken stakeholders.

Op lokaal niveau heeft de dienst omgeving zijn inpunt gegeven, alsook het strategisch project reconversie Machelen-Vilvoorde. Dit strategisch project wil specifiek inzetten op het versterken van het blauwgroene netwerk in het stroomgebied van de Woluwe en haar zijbeken om zo een duurzaam, klimaatbestendig, biodivers en leefbaar landschap te ontwikkelen.

Het bundelen van alle stakeholders en projecten in een strategisch project kan qua visie en uitvoering tot een coherent en efficiënt geheel leiden dat de doelstelling van ontharding, blauw en groen netwerk beter kan bereiken. Drie strategische doelstellingen vormen de leidraad van het strategisch project Woluwevallei:

- Doelstelling 1: Groenblauwe netwerken versterken: naar een samenhangend, duurzaam en klimaatbestendige invulling van de Woluwe en haar zijbeken.

- Doelstelling 2: Efficiënter gebruik van de beschikbare middelen: door overleg en samenwerking komen tot grotere en meer waardevolle projecten door het samenbrengen van middelen en partners.

- Doelstelling 3: Verhogen van de visibiliteit van de Woluwe en haar zijbeken.

Om deze doelstellingen te bereiken is het van belang dat op verschillende schaalniveaus gewerkt wordt. Bij alle betrokken actoren leeft het besef dat de grote investeringsprojecten in een breder kader en visie moeten passen. Het strategisch project wil enerzijds de bestaande visies samenbrengen en naar een coherent geheel leiden, en anderzijds deze visie verfijnen en concretiseren naar uitvoering brengen op lokaal niveau. Het is van belang dat al deze (lokale) planonderdelen niet op zich staan, maar steeds connectie maken met de ontwikkeling van de grotere investeringsprojecten zodat ze wederzijds versterkend kunnen werken.

Besluit: de gemeenteraad is principieel akkoord:

- bij te dragen aan de strategische doelstellingen en het programma van het project ‘Groenblauwe netwerken in de Woluwevallei’ zoals in de projectnota in bijlage van deze beslissing liggende beschreven.

- om in de komende drie jaar deel te nemen en bij te dragen aan de overlegstructuur van dit strategisch project, onder voorwaarde dat de strategisch coördinator op de pay roll van de vzw Brabantse Kouters komt te staan en functioneel en hiërarchisch door hen wordt aangestuurd.

- om financieel bij te dragen bij dit strategisch project, zoals geraamd in de financiële weerslag, en die middelen op te nemen in de aanpassing MJP 2022-2025.

Aanduiding vertegenwoordiger in TMVW ov

Het is logisch dat de gewijzigde samenstelling van het college van burgemeester en schepenen en de daarmee gepaard gaande gewijzigde interne werkverdeling ook een effect heeft inzake een aantal mandaten in bedoelde instellingen, intercommunales, … teneinde een integraal en transversaal beleid mogelijk te maken.

Op dit ogenblik geldt de volgende vertegenwoordiging in TMVW ov:

  • Effectief vertegenwoordiger gewone en buitengewone algemene vergaderingen: Jocelyne Vangindertaelen
  • Plaatsvervangend vertegenwoordiger gewone en buitengewone algemene vergaderingen: Patrick Hanon
  • Bestuurder voor de domeindiensten: Magda Geeroms
  • Bestuurder voor de secundaire diensten: Ingrid Deblock
  • Vertegenwoordiger Regionaal adviescomité domeindiensten Vlaams-Brabant: Steve Claeys
  • Vertegenwoordiger Adviescomité secundaire diensten: Veysel Top

Het college van burgemeester en schepenen, de fracties en de gemeenteraadsleden hebben de kans gehad om hun kandidaten in te dienen voor de mandaten van Bestuurder voor de secundaire diensten en Vertegenwoordiger Adviescomité secundaire diensten.

Bij geheime stemming worden de te wijzigen mandaten toegewezen.

Besluit:

Artikel 1: wordt aangeduid als kandidaat–bestuurder voor de secundaire diensten ter vervanging van Ingrid Deblock: Rony Debeerst

Artikel 2: wordt aangeduid als vertegenwoordiger voor Adviescomité secundaire diensten ter vervanging van Veysel Top: Danny Gooris

Aanduiding vertegenwoordiger in TMVS dv

Het is logisch dat de gewijzigde samenstelling van het college van burgemeester en schepenen en de daarmee gepaard gaande gewijzigde interne werkverdeling ook een effect heeft inzake een aantal mandaten in bedoelde instellingen, intercommunales, … teneinde een integraal en transversaal beleid mogelijk te maken.

Op dit ogenblik gelden volgende vertegenwoordigingen in TMVS dv:

  • Bestuurder: Marc Grootjans
  • Effectief vertegenwoordiger in gewone en buitengewone algemene vergaderingen: Patrick Hanon
  • Plaatsvervangend vertegenwoordiger in gewone en buitengewone algemene vergaderingen: Veysel Top

Het college van burgemeester en schepenen, de fracties en de gemeenteraadsleden hebben de kans gehad om hun kandidaten in te dienen voor bestuurder.

Bij geheime stemming wordt dit te wijzigen mandaat toegewezen.

Besluit: wordt aangeduid als bestuurder ter vervanging van Marc Grootjans: Tania Van Den Berghe

Aanduiding vertegenwoordiger in Machelse Bouwmaatschappij

Het is logisch dat de gewijzigde samenstelling van het college van burgemeester en schepenen en de daarmee gepaard gaande gewijzigde interne werkverdeling ook een effect heeft inzake een aantal mandaten in bedoelde instellingen, intercommunales, … teneinde een integraal en transversaal beleid mogelijk te maken.

Op dit ogenblik zijn onze vertegenwoordigers in Machelse Bouwmaatschappij:

  • Bestuurder: Kris Jacobs
  • Commissaris: Paul Pijpen

Het college van burgemeester en schepenen, de fracties en de gemeenteraadsleden hebben de kans gehad om hun kandidaten in te dienen voor bestuurder en commissaris.

Bij geheime stemming worden deze te wijzigen mandaten toegewezen.

Besluit

  • Artikel 1: wordt aangeduid als bestuurder ter vervanging van Kris Jacobs: Benny Blanckaert
  • Artikel 2: wordt aangeduid als commissaris ter vervanging van Paul Pijpen: Werner Lenaerts

Aanduiding vertegenwoordiger in I.B.E.G. – Sibelgas

Het is logisch dat de gewijzigde samenstelling van het college van burgemeester en schepenen en de daarmee gepaard gaande gewijzigde interne werkverdeling ook een effect heeft inzake een aantal mandaten in bedoelde instellingen, intercommunales, … teneinde een integraal en transversaal beleid mogelijk te maken.

Op dit ogenblik zijn de mandaten als volgt toegewezen in IBEG - Sibelgas:

  • Bestuurders:     1. Marc Grootjans
                            2. Ingrid Deblock
                            3. Steve Claeys
  • Bestuurder met waarnemende stem: Jean-Pierre De Groef
  • Deskundige: Michel Van Neste
  • Effectief vertegenwoordiger in de (buitengewone) algemene vergadering: Stef Panneels
  • Plaatsvervangend vertegenwoordiger in de (buitengewone) algemene vergadering: Steven Tielemans

Het college van burgemeester en schepenen, de fracties en de gemeenteraadsleden hebben de kans gehad om hun kandidaten in te dienen voor twee van de drie bestuurdersfuncties en voor de bestuurder met waarnemende stem.

Bij geheime stemming worden de te wijzigen mandaten toegewezen.

Besluit:

  • Artikel 1: worden aangeduid als bestuurders ter vervanging van Marc Grootjans en Ingrid Deblock:
    • Jean-Pierre De Groef
    • Nancy Van Harck
  • Artikel 2: wordt aangeduid als bestuurder met waarnemende stem ter vervanging van Jean-Pierre De Groef: Marc Grootjans (4 stemmen), Kris Jacobs (2 Stemmen), 13 onthoudingen

Aanduiding vertegenwoordiger in vzw Premed

Het is logisch dat de gewijzigde samenstelling van het college van burgemeester en schepenen en de daarmee gepaard gaande gewijzigde interne werkverdeling ook een effect heeft inzake een aantal mandaten in bedoelde instellingen, intercommunales, … teneinde een integraal en transversaal beleid mogelijk te maken.

De vertegenwoordigers in vzw Premed zijn momenteel:

  • Effectief vertegenwoordiger: Jocelyne Vangindertaelen
  • Plaatsvervangend vertegenwoordiger: Karina Rombauts

Het college van burgemeester en schepenen, de fracties en de gemeenteraadsleden hebben de kans gehad om hun kandidaten in te dienen voor kandidaat plaatsvervangend vertegenwoordiger.

Bij geheime stemming wordt dit te wijzigen mandaat toegewezen.

Besluit: wordt aangeduid als plaatsvervangend vertegenwoordiger ter vervanging van Karina Rombauts: Tessa Verberckmoes

Aanduiding vertegenwoordiger in Lokale Werkwinkel

Het is logisch dat de gewijzigde samenstelling van het college van burgemeester en schepenen en de daarmee gepaard gaande gewijzigde interne werkverdeling ook een effect heeft inzake een aantal mandaten in bedoelde instellingen, intercommunales, … teneinde een integraal en transversaal beleid mogelijk te maken.

Op dit ogenblijk is de bestuurder in Lokale Werkwinkel Jocelyne Vangindertaelen

Het college van burgemeester en schepenen, de fracties en de gemeenteraadsleden hebben de kans gehad om hun kandidaten in te dienen.

Bij geheime stemming wordt dit te wijzigen mandaat toegewezen.

Besluit: wordt aangeduid als bestuurder ter vervanging van Jocelyne Vangindertaelen: Tessa Verberckmoes

Aanduiding vertegenwoordiger in Haviland

Het is logisch dat de gewijzigde samenstelling van het college van burgemeester en schepenen en de daarmee gepaard gaande gewijzigde interne werkverdeling ook een effect heeft inzake een aantal mandaten in bedoelde instellingen, intercommunales, … teneinde een integraal en transversaal beleid mogelijk te maken.

Op dit ogenblik zijn de vertegenwoordigers in Haviland voor de gewone en buitengewone algemene vergaderingen:

  • Effectief vertegenwoordiger: Marc Grootjans
  • Plaatsvervangend vertegenwoordiger: Karina Rombauts

Het college van burgemeester en schepenen, de fracties en de gemeenteraadsleden hebben de kans gehad om hun kandidaten in te dienen voor plaatsvervangend vertegenwoordiger.

Bij geheime stemming wordt dit te wijzigen mandaat toegewezen.

Besluit: wordt aangeduid als plaatsvervangend vertegenwoordiger ter vervanging van Karina Rombauts: Gregory Lagae

Aanduiding vertegenwoordiger in Haviland – Gemeenschappelijke dienst voor preventie en bescherming op het werk

Het is logisch dat de gewijzigde samenstelling van het college van burgemeester en schepenen en de daarmee gepaard gaande gewijzigde interne werkverdeling ook een effect heeft inzake een aantal mandaten in bedoelde instellingen, intercommunales, … teneinde een integraal en transversaal beleid mogelijk te maken.

Op dit ogenblik zijn onze vertegenwoordigers in de Gemeenschappelijke dienst voor preventie en bescherming op het werk in Haviland:

  • Effectief vertegenwoordiger: Magda Geeroms
  • Plaatsvervangend vertegenwoordiger: Raymonde Leskens

Het college van burgemeester en schepenen, de fracties en de gemeenteraadsleden hebben de kans gehad om hun kandidaten in te dienen.

Bij geheime stemming worden de te wijzigen mandaten toegewezen

Besluit:

  • Artikel 1: wordt aangeduid als effectief vertegenwoordiger ter vervanging van Magda Geeroms: Nancy Van Harck
  • Artikel 2: wordt aangeduid als plaatsvervangend vertegenwoordiger ter vervanging van Raymonde Leskens:  Magda Geeroms

Aanduiding vertegenwoordiger in Wijk-werken Haviland

Het is logisch dat de gewijzigde samenstelling van het college van burgemeester en schepenen en de daarmee gepaard gaande gewijzigde interne werkverdeling ook een effect heeft inzake een aantal mandaten in bedoelde instellingen, intercommunales, … teneinde een integraal en transversaal beleid mogelijk te maken.

Momenteel zijn onze vertegenwoordigers in Wijk-werken Haviland:

  • Lid van de raad van bestuur: Karina Rombauts
  • Effectief vertegenwoordiger: Karina Rombauts

Het college van burgemeester en schepenen, de fracties en de gemeenteraadsleden hebben de kans gehad om hun kandidaten in te dienen voor effectief en plaatsvervangend vertegenwoordiger.

Bij geheime stemming worden deze te wijzigen mandaten toegewezen.

Besluit:

  • Artikel 1: wordt aangeduid als lid van de raad van bestuur ter vervanging van Karina Rombauts: Tessa Verberckmoes
  • Artikel 2: wordt aangeduid als effectief vertegenwoordiger ter vervanging van Karina Rombauts: Tessa Verberckmoes

Aanduiding vertegenwoordiger in Havicrem

Het is logisch dat de gewijzigde samenstelling van het college van burgemeester en schepenen en de daarmee gepaard gaande gewijzigde interne werkverdeling ook een effect heeft inzake een aantal mandaten in bedoelde instellingen, intercommunales, … teneinde een integraal en transversaal beleid mogelijk te maken.

Op dit ogenblik zijn onze vertegenwoordigers in Havicrem:

  • Bestuurder: Patrick Hanon
  • Effectief vertegenwoordiger (gewone en buitengewone algemene vergadering): Jocelyne Vangindertaelen
  • Plaatsvervangend vertegenwoordiger (gewone en buitengewone algemene vergadering): Samia Benhomaid

Het college van burgemeester en schepenen, de fracties en de gemeenteraadsleden hebben de kans gehad om hun kandidaten in te dienen voor bestuurder.

Bij geheime stemming wordt dit te wijzigen mandaat toegewezen.

Besluit: wordt aangeduid als bestuurder ter vervanging van Patrick Hanon: Gregory Lagae

Aanduiding vertegenwoordiger in Incovo

Het is logisch dat de gewijzigde samenstelling van het college van burgemeester en schepenen en de daarmee gepaard gaande gewijzigde interne werkverdeling ook een effect heeft inzake een aantal mandaten in bedoelde instellingen, intercommunales, … teneinde een integraal en transversaal beleid mogelijk te maken.

Op dit ogenblik zijn onze vertegenwoordigers in Incovo:

  • Bestuurder: Magda Geeroms
  • Bestuurder met waarnemende stem: Mohamed Akaychouh
  • Effectief vertegenwoordigers op algemene en buitengewone vergaderingen: Karina Rombauts en Steven Tielemans
  • Plaatsvervangend vertegenwoordigers op alg. en buitengewone vergaderingen: Ingrid Deblock en Stef Panneels

Het college van burgemeester en schepenen, de fracties en de gemeenteraadsleden hebben de kans gehad om hun kandidaten in te dienen voor één mandaat van effectief vertegenwoordiger op algemene en buitengewone alg.vergaderingen.

Bij geheime stemming wordt dit te wijzigen mandaat toegewezen.

Besluit:

  • Artikel 1: wordt aangeduid als effectief vertegenwoordiger ter vervanging van Karina Rombauts:  Gregory Lagae
  • Artikel 2: wordt aangeduid als bestuurder met waarnemende stem ter vervanging van Mohamed Akaychouh: Kris Jacobs

Aanduiding vertegenwoordiger in Inter-Vilvoordse Maatschappij voor Huisvesting

Het is logisch dat de gewijzigde samenstelling van het college van burgemeester en schepenen en de daarmee gepaard gaande gewijzigde interne werkverdeling ook een effect heeft inzake een aantal mandaten in bedoelde instellingen, intercommunales, … teneinde een integraal en transversaal beleid mogelijk te maken.

Op dit ogenblik is de vertegenwoordiging in Inter-Vilvoordse Maatschappij voor Huisvesting als volgt geregeld:

  • Bestuurders: 
    • 1. Ingrid Deblock
    • 2. Jocelyne Vangindertaelen
    • 3. Steven Tielemans
    • 4. Samia Benhomaid
  • Effectief vertegenwoordiger: Raymonde Leskens
  • Plaatsvervangend vertegenwoordiger: Stef Panneels

Het college van burgemeester en schepenen, de fracties en de gemeenteraadsleden hebben de kans gehad om hun kandidaten in te dienen voor de bestuurders en de effectief vertegenwoordiger.

Bij geheime stemming worden deze te wijzigen mandaten toegewezen.

Besluit:

Artikel 1: worden als bestuurder voorgedragen ter vervanging van de huidige bestuurders:

  1. Danny Gooris
  2. Rony Debeerst
  3. Steve Thielemans
  4. Benny Blackaert

Artikel 2: wordt aangeduid als effectief vertegenwoordiger in de algemene en buitengewone algemene vergaderingen ter vervanging van Raymonde Leskens: Nancy Van Harck

Aanduiding vertegenwoordiger in Toekomstforum Halle-Vilvoorde

Het is logisch dat de gewijzigde samenstelling van het college van burgemeester en schepenen en de daarmee gepaard gaande gewijzigde interne werkverdeling ook een effect heeft inzake een aantal mandaten in bedoelde instellingen, intercommunales, … teneinde een integraal en transversaal beleid mogelijk te maken.

Op dit ogenblik is de vertegenwoordiger in Toekomstforum Halle-Vilvoorde: Marc Grootjans

Het college van burgemeester en schepenen, de fracties en de gemeenteraadsleden hebben de kans gehad om hun kandidaten in te dienen.

Bij geheime stemming wordt dit te wijzigen mandaat toegewezen.

Besluit: wordt aangeduid als vertegenwoordiger ter vervanging van Marc Grootjans: Steve Claeys

Aanduiding vertegenwoordiger in Woonraad

Het is logisch dat de gewijzigde samenstelling van het college van burgemeester en schepenen en de daarmee gepaard gaande gewijzigde interne werkverdeling ook een effect heeft inzake een aantal mandaten in bedoelde instellingen, intercommunales, … teneinde een integraal en transversaal beleid mogelijk te maken.

Momenteel zijn de vertegenwoordigers in  de Woonraad:

    1. Jean-Pierre De Groef
    2. Ingrid Deblock
    3. Steve Claeys

Het college van burgemeester en schepenen, de fracties en de gemeenteraadsleden hebben de kans gehad om hun kandidaten in te dienen voor de vervanger van 1 vertegenwoordiger.

Bij geheime stemming wordt dit te wijzigen mandaten toegewezen.

Besluit: wordt aangeduid als effectief vertegenwoordiger ter vervanging van Ingrid Deblock:  Tessa Verberckmoes

Aanduiding vertegenwoordiger in Interlokale Vereniging Wijk-Werken

Het is logisch dat de gewijzigde samenstelling van het college van burgemeester en schepenen en de daarmee gepaard gaande gewijzigde interne werkverdeling ook een effect heeft inzake een aantal mandaten in bedoelde instellingen, intercommunales, … teneinde een integraal en transversaal beleid mogelijk te maken.

Momenteel zijn onze vertegenwoordigers in Interlokale Vereniging wijk-werken:

  • Effectief vertegenwoordigers: Marc Grootjans en Karina Rombauts
  • Plaatsvervangend vertegenwoordigers: Jocelyne Vangindertaelen en Veysel Top

Het college van burgemeester en schepenen, de fracties en de gemeenteraadsleden hebben de kans gehad om hun kandidaten in te dienen voor de effectieve vertegenwoordigers.

Bij geheime stemming worden deze te wijzigen mandaten toegewezen

Besluit: worden aangeduid als effectief vertegenwoordigers ter vervanging van Marc Grootjans en Karina Rombauts: Tessa Verberckmoes & Benny Blanckaert

Aanduiding vertegenwoordiger in Forum Lokale Werkgelegenheid

Het is logisch dat de gewijzigde samenstelling van het college van burgemeester en schepenen en de daarmee gepaard gaande gewijzigde interne werkverdeling ook een effect heeft inzake een aantal mandaten in bedoelde instellingen, intercommunales, … teneinde een integraal en transversaal beleid mogelijk te maken.

Op dit ogenblik is het effectief lid in Forum Lokale Werkgelegenheid:  Raymonde Leskens

Het college van burgemeester en schepenen, de fracties en de gemeenteraadsleden hebben de kans gehad om hun kandidaten in te dienen.

Bij geheime stemming wordt dit te wijzigen mandaat toegewezen.

Besluit: wordt aangeduid als effectief lid ter vervanging van Raymonde Leskens: Nancy Van Harck

Aanduiding vertegenwoordiger in PWO Vilvoorde SW – De Strijkwinkel

Het is logisch dat de gewijzigde samenstelling van het college van burgemeester en schepenen en de daarmee gepaard gaande gewijzigde interne werkverdeling ook een effect heeft inzake een aantal mandaten in bedoelde instellingen, intercommunales, … teneinde een integraal en transversaal beleid mogelijk te maken.

Huidige vertegenwoordigers in PWO Vilvoorde SW – De Strijkwinkel zijn:

  • Effectief vertegenwoordigers: Jocelyne Vangindertaelen en Raymonde Leskens
  • Plaatsvervangend vertegenwoordigers: Veysel Top en Magda Geeroms

Het college van burgemeester en schepenen, de fracties en de gemeenteraadsleden hebben de kans gehad om hun kandidaten in te dienen ter vervanging van mevrouw Raymonde Leskens.

Bij geheime stemming wordt dit te wijzigen mandaat toegewezen.

Besluit: Wordt aangeduid als effectief vertegenwoordiger ter vervanging van Raymonde Leskens: Tessa verberckmoes

Aanduiding vertegenwoordiger in interlokale vereniging sociale economie

Het is logisch dat de gewijzigde samenstelling van het college van burgemeester en schepenen en de daarmee gepaard gaande gewijzigde interne werkverdeling ook een effect heeft inzake een aantal mandaten in bedoelde instellingen, intercommunales, … teneinde een integraal en transversaal beleid mogelijk te maken.

Momenteel zijn de vertegenwoordigers in Interlokale Vereniging Sociale Economie:

  • Effectieve leden van het beheerscomité: Marc Grootjans en Jocelyne Vangindertaelen
  • Plaatsvervangende leden van het beheerscomité: Ingrid Deblock en Veysel Top

Het college van burgemeester en schepenen, de fracties en de gemeenteraadsleden hebben de kans gehad om hun kandidaten in te dienen ter vervanging van de effectieve leden.

Bij geheime stemming worden deze te wijzigen mandaten toegewezen

Besluit:

  • Artikel 1: wordt aangeduid als effectief lid van het beheerscomité ter vervanging van Marc Grootjans: Jean-Pierre De Groef
  • Artikel 2: wordt aangeduid als effectief lid van het beheerscomité ter vervanging van Jocelyne Vangindertaelen: Werner Lenaerts

Aanduiding vertegenwoordiger in Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten (V.V.S.G.)

Het is logisch dat de gewijzigde samenstelling van het college van burgemeester en schepenen en de daarmee gepaard gaande gewijzigde interne werkverdeling ook een effect heeft inzake een aantal mandaten in bedoelde instellingen, intercommunales, … teneinde een integraal en transversaal beleid mogelijk te maken.

Op dit ogenblik zijn de vertegenwoordigers in VVSG:

  • Effectief vertegenwoordiger: Raymonde Leskens
  • Plaatsvervangend vertegenwoordiger: Stef Panneels

Het college van burgemeester en schepenen, de fracties en de gemeenteraadsleden hebben de kans gehad om hun kandidaten in te dienen voor de effectief vertegenwoordiger.

Bij geheime stemming wordt dit te wijzigen mandaat toegewezen.

Besluit: wordt aangeduid als effectief vertegenwoordiger ter vervanging van Raymonde Leskens: Nancy Van Harck

Aanduiding vertegenwoordiger in Onderwijssecretariaat van Steden en Gemeenten van de Vlaamse gemeenschap – OVSG

Het is logisch dat de gewijzigde samenstelling van het college van burgemeester en schepenen en de daarmee gepaard gaande gewijzigde interne werkverdeling ook een effect heeft inzake een aantal mandaten in bedoelde instellingen, intercommunales, … teneinde een integraal en transversaal beleid mogelijk te maken.

Op dit ogenblik is de vertegenwoordiging in  Onderwijssecretariaat van Steden en Gemeenten van de Vlaamse Gemeenschap – OVSG als volgt:

  • Raad van bestuur: Tessa Verberckmoes
  • Effectief vertegenwoordiger: Tessa Verberckmoes
  • Plaatsvervangend vertegenwoordiger: Jocelyne Vangindertaelen

Het college van burgemeester en schepenen, de fracties en de gemeenteraadsleden hebben de kans gehad om hun kandidaten in te dienen voor kandidaat  raad van bestuur en effectief vertegenwoordiger.

Bij geheime stemming worden deze te wijzigen mandaten toegewezen

Besluit:

  • Artikel 1: wordt voorgedragen voor de raad van bestuur in Onderwijssecretariaat van Steden en Gemeenten van de Vlaamse Gemeenschap – OVSG ter vervanging van Tessa Verberckmoes: Peter Roose
  • Artikel 2: wordt aangeduid als effectief vertegenwoordiger voor de (buitengewone) algemene vergadering in Onderwijssecretariaat van Steden en Gemeenten van de Vlaamse Gemeenschap – OVSG ter vervanging van Tessa Verberckmoes:  Peter Roose

Aanduiding vertegenwoordiger in Scholengemeenschap Noordring basisonderwijs

Het is logisch dat de gewijzigde samenstelling van het college van burgemeester en schepenen en de daarmee gepaard gaande gewijzigde interne werkverdeling ook een effect heeft inzake een aantal mandaten in bedoelde instellingen, intercommunales, … teneinde een integraal en transversaal beleid mogelijk te maken.

Momenteel is de vertegenwoordiging in Scholengemeenschap Noordring basisonderwijs de volgende:

  • Effectief lid van het bestuur in het beheerscomité: Magda Geeroms
  • Plaatsvervangend lid van het bestuur in het beheerscomité: Ingrid Deblock

Het college van burgemeester en schepenen, de fracties en de gemeenteraadsleden hebben de kans gehad om hun kandidaten in te dienen voor effectief lid.

Bij geheime stemming wordt dit te wijzigen mandaat toegewezen.

Besluit: wordt aangeduid als effectief lid als bestuurder in het beheerscomité in Scholengemeenschap Noordring basisonderwijs ter vervanging van mevrouw Magda Geeroms: Peter Roose

Aanduiding vertegenwoordiger in Schoolgemeenschap Brussel – Vlaams-Brabant

Het is logisch dat de gewijzigde samenstelling van het college van burgemeester en schepenen en de daarmee gepaard gaande gewijzigde interne werkverdeling ook een effect heeft inzake een aantal mandaten in bedoelde instellingen, intercommunales, … teneinde een integraal en transversaal beleid mogelijk te maken.

Momenteel zijn onze vertegenwoordigers in Scholengemeenschap Brussel – Vlaams-Brabant:

  • Effectief vertegenwoordiger: Magda Geeroms
  • Plaatsvervangend vertegenwoordiger: Ingrid Deblock

Het college van burgemeester en schepenen, de fracties en de gemeenteraadsleden hebben de kans gehad om hun kandidaten in te dienen voor effectief en plaatsvervangend vertegenwoordiger.

Bij geheime stemming worden deze te wijzigen mandaten toegewezen.

Besluit: wordt aangeduid als effectief vertegenwoordiger ter vervanging van Magda Geeroms: Peter Roose

Aanduiding vertegenwoordiger in Vereniging voor Openbaar Groen

Het is logisch dat de gewijzigde samenstelling van het college van burgemeester en schepenen en de daarmee gepaard gaande gewijzigde interne werkverdeling ook een effect heeft inzake een aantal mandaten in bedoelde instellingen, intercommunales, … teneinde een integraal en transversaal beleid mogelijk te maken.

De huidige vertegenwoordigers in Vereniging voor Openbaar Groen zijn:

  • Effectief vertegenwoordiger: Magda Geeroms
  • Plaatsvervangend vertegenwoordiger: Raymonde Leskens

Het college van burgemeester en schepenen, de fracties en de gemeenteraadsleden hebben de kans gehad om hun kandidaten in te dienen voor plaatsvervangend vertegenwoordiger.

Bij geheime stemming wordt dit te wijzigen mandaat toegewezen.

Besluit: wordt aangeduid als plaatsvervangend vertegenwoordiger voor de (buitengewone) algemene vergadering in Vereniging voor Openbaar Groen ter vervanging van Raymonde Leskens: Nancy Van Harck

Aanduiding vertegenwoordiger in Regionaal Landschap Brabantse Kouters

Het is logisch dat de gewijzigde samenstelling van het college van burgemeester en schepenen en de daarmee gepaard gaande gewijzigde interne werkverdeling ook een effect heeft inzake een aantal mandaten in bedoelde instellingen, intercommunales, … teneinde een integraal en transversaal beleid mogelijk te maken.

Momenteel zijn onze vertegenwoordigers in Regionaal Landschap Brabantse Kouters:

  • Raad van bestuur: Ingrid Deblock
  • Effectief vertegenwoordigers: Ingrid Deblock en Benny Blanckaert
  • Plaatsvervangend vertegenwoordigers: Veysel Top en Jean-Pierre De Groef

Het college van burgemeester en schepenen, de fracties en de gemeenteraadsleden hebben de kans gehad om hun kandidaten in te dienen voor raad van bestuur en 1 effectief vertegenwoordiger (vervanging van Ingrid Deblock).

Bij geheime stemming worden deze te wijzigen mandaten toegewezen.

Besluit:

  • Artikel 1: wordt voorgedragen voor de raad van bestuur ter vervanging van Ingrid Deblock: Magda Geeroms
  • Artikel 2: wordt aangeduid als effectief vertegenwoordiger in (buitengewone) algemene vergaderingen ter vervanging van Ingrid Deblock: Magda Geeroms

Aanduiding vertegenwoordiger in Cipal dv

Het is logisch dat de gewijzigde samenstelling van het college van burgemeester en schepenen en de daarmee gepaard gaande gewijzigde interne werkverdeling ook een effect heeft inzake een aantal mandaten in bedoelde instellingen, intercommunales, … teneinde een integraal en transversaal beleid mogelijk te maken.

Momenteel zijn onze vertegenwoordigers in  Cipal dv:

  • Effectief vertegenwoordiger: Kris Jacobs
  • Plaatsvervangend vertegenwoordiger: Jocelyne Vangindertaelen

Het college van burgemeester en schepenen, de fracties en de gemeenteraadsleden hebben de kans gehad om hun kandidaten in te dienen voor effectieve vertegenwoordiger.

Bij geheime stemming wordt dit te wijzigen mandaat toegewezen.

Besluit: wordt aangeduid als effectief vertegenwoordiger ter vervanging van Kris Jacobs: Peter Roose

Aanduiding vertegenwoordiger in Stuurgroep virtuele centrumstad luchthaven

Het is logisch dat de gewijzigde samenstelling van het college van burgemeester en schepenen en de daarmee gepaard gaande gewijzigde interne werkverdeling ook een effect heeft inzake een aantal mandaten in bedoelde instellingen, intercommunales, … teneinde een integraal en transversaal beleid mogelijk te maken.

De gemeenteraadsbeslissing van 19 februari 2019 inzake aanduiding vertegenwoordigers in Stuurgroep virtuele centrumstad luchthaven:

  • Effectief vertegenwoordiger: Kris Jacobs
  • Plaatsvervangend vertegenwoordiger: Steve Claeys

Het college van burgemeester en schepenen, de fracties en de gemeenteraadsleden hebben de kans gehad om hun kandidaten in te dienen voor effectief vertegenwoordiger.

Bij geheime stemming wordt dit te wijzigen mandaat toegewezen.

Besluit; wordt aangeduid als effectief vertegenwoordiger ter vervanging van Kris Jacobs: Peter Roose

Aanduiding vertegenwoordiger in IT punt

Het is logisch dat de gewijzigde samenstelling van het college van burgemeester en schepenen en de daarmee gepaard gaande gewijzigde interne werkverdeling ook een effect heeft inzake een aantal mandaten in bedoelde instellingen, intercommunales, … teneinde een integraal en transversaal beleid mogelijk te maken.

Op dit ogenblijk zijn onze vertegenwoordigers in IT punt:

  • Effectief lid van het beheerscomité: Kris Jacobs
  • Plaatsvervangend lid van het beheerscomité: Steve Claeys

Het college van burgemeester en schepenen, de fracties en de gemeenteraadsleden hebben de kans gehad om hun kandidaten in te dienen voor effectief lid.

Bij geheime stemming wordt dit te wijzigen mandaat toegewezen

Besluit: wordt aangeduid als effectief lid van het beheerscomité ter vervanging van Kris Jacobs: Peter Roose

Aanduiding vertegenwoordiger in AMAB

Het is logisch dat de gewijzigde samenstelling van het college van burgemeester en schepenen en de daarmee gepaard gaande gewijzigde interne werkverdeling ook een effect heeft inzake een aantal mandaten in bedoelde instellingen, intercommunales, … teneinde een integraal en transversaal beleid mogelijk te maken.

Momenteel zijn onze vertegenwoordigers in AMAB:

  • Effectief vertegenwoordiger: Kris Jacobs
  • Plaatsvervangend vertegenwoordiger: Dina Ponticello

Het college van burgemeester en schepenen, de fracties en de gemeenteraadsleden hebben de kans gehad om hun kandidaten in te dienen voor de effectief vertegenwoordiger.

Bij geheime stemming wordt dit te wijzigen mandaat toegewezen.

Besluit: wordt aangeduid als effectief vertegenwoordiger ter vervanging van Kris Jacobs: Danny Gooris

Aanduiding vertegenwoordiger in vzw De Klink

Het is logisch dat de gewijzigde samenstelling van het college van burgemeester en schepenen en de daarmee gepaard gaande gewijzigde interne werkverdeling ook een effect heeft inzake een aantal mandaten in bedoelde instellingen, intercommunales, … teneinde een integraal en transversaal beleid mogelijk te maken.

Momenteel zijn onze vertegenwoordigers in vzw De Klink:

  • Effectief vertegenwoordiger: Dina Ponticello
  • Plaatsvervangend vertegenwoordiger: Karina Rombauts

Het college van burgemeester en schepenen, de fracties en de gemeenteraadsleden hebben de kans gehad om hun kandidaten in te dienen voor effectief en plaatsvervangend vertegenwoordiger.

Bij geheime stemming worden deze te wijzigen mandaten toegewezen.

Besluit:

  • Artikel 1: wordt aangeduid als effectief vertegenwoordiger ter vervanging van Dina Ponticello: Tessa Verberckmoes
  • Artikel 2: wordt aangeduid als plaatsvervangend vertegenwoordiger ter vervanging van Karina Rombauts: Benny Blanckaert

Aanduiding vertegenwoordiger in vzw 3WPlus Werk

Het is logisch dat de gewijzigde samenstelling van het college van burgemeester en schepenen en de daarmee gepaard gaande gewijzigde interne werkverdeling ook een effect heeft inzake een aantal mandaten in bedoelde instellingen, intercommunales, ... teneinde een integraal en transveraal beleid mogelijk te maken.

Momenteel zijn onze vertegenwoordigers in 3WPlus Werk:

  • Bestuurder: Jocelyne Vangindertaelen
  • Effectief vertegenwoordiger: Patrick Hanon
  • Plaatsvervangend vertegenwoordiger: Veysel Top

Het college van burgemeester en schepenen, de fracties en de gemeenteraadsleden hebben de kans gehad om hun kandidaten in te dienen voor bestuurders, effectief en plaatsvervangend vertegenwoordiger.

Bij geheime stemming worden deze te wijzigen mandaten toegewezen. 

Besluit: wordt aangeduid als bestuurder van vzw 3WPlus Werk ter vervanging van Jocelyne Vangindertaelen: Tessa Verberckmoes

Aanduiding vertegenwoordiger in Beheerraad Culturele Instellingen

Het is logisch dat de gewijzigde samenstelling van het college van burgemeester en schepenen en de daarmee gepaard gaande gewijzigde interne werkverdeling ook een effect heeft inzake een aantal mandaten in bedoelde instellingen, intercommunales, … teneinde een integraal en transversaal beleid mogelijk te maken.

Momenteel zijn onze beheerders in Beheerraad Culturele Instellingen:

  • Raymonde Leskens
  • Stef Panneels
  • Samia Benhomaid
  • Veysel Top
  • Dina Ponticello
  • Benny Blanckaert
  • Gregory Lagae
  • Tessa Verberckmoes
  • Patrick Hanon

Het college van burgemeester en schepenen, de fracties en de gemeenteraadsleden hebben de kans gehad om hun kandidaten in te dienen voor de vervanging van Raymonde Leskens en de huidige schepen.

Bij geheime stemming worden de te wijzigen mandaten toegewezen.

Besluit: worden aangeduid als beheerders in Beheerraad Culturele Instellingen ter vervanging van Raymonde Leskens, Gregory Lagae en Tessa Verberckmoes: Nancy Van Herck, Tania Van Den Berghe, Danny Gooris

Aanduiding vertegenwoordiger in Intergemeentelijk Samenwerkingsverband (IGS) Noordrand

Het is logisch dat de gewijzigde samenstelling van het college van burgemeester en schepenen en de daarmee gepaard gaande gewijzigde interne werkverdeling ook een effect heeft inzake een aantal mandaten in bedoelde instellingen, intercommunales, … teneinde een integraal en transversaal beleid mogelijk te maken.

Op dit ogenblik geldt de volgende vertegenwoordigen:

  • Stemgerechtigd lid voor de raad van bestuur: Ingrid Deblock
  • Plaatsvervangend stemgerechtigd lid voor de raad van bestuur: Veysel Top
  • Lid met raadgevende stem voor de raad van bestuur: Tessa Verberckmoes
  • Plaatsvervangend lid met raadgevende stem voor de raad van bestuur: Gregory Lagae
  • Lid van de adviesgroep voor de raad van bestuur: Annick Fragala
  • Plaatsvervangend lid van de adviesgroep voor de raad van bestuur: Jakoba Godts

Het college van burgemeester en schepenen, de fracties en de gemeenteraadsleden hebben de kans gehad om hun kandidaten in te dienen voor de mandaten in Intergemeentelijk Samenwerkingsverband (IGS) Noordrand.

Bij geheime stemming worden de te wijzigen mandaten toegewezen.

Besluit:

  • Artikel 1: wordt aangeduid als stemgerechtigd lid voor de raad van bestuur ter vervanging van Ingrid Deblock: Peter Roose
  • Artikel 2: wordt aangeduid als plaatsvervangend stemgerechtigd lid voor de raad van bestuur ter vervanging van Veysel Top: Stef Panneels
  • Artikel 3: wordt aangeduid als lid met raadgevende stem voor de raad van bestuur ter vervanging van Tessa Verberckmoes: geen kandidaat
  • Artikel 4: wordt aangeduid als plaatsvervangend lid met raadgevende stem voor de raad van bestuur ter vervanging van Gregory Lagae: geen kandidaat
  • Artikel 5: wordt aangeduid als lid van de adviesgroep ter vervanging van Jakoba Godts:  Lucas Vanmeert

 

B-Punten:

B-punten zijn  “administratieve punten “die géén inhoudelijk politiek debat behoeven,en waarover niet meer gestemd moet worden en die als eenparig goedgekeurd zullen genotuleerd worden

Goedkeuring verslag gemeenteraad 17 en 23 juni 2021

Besluit: Enig artikel: het notulenverslag van de gemeenteraad van 17 en 23 juni 2021 wordt goedgekeurd.

Bekrachtiging besluit burgemeester inzake gemeenteraad 19 juli 2021

Ten gevolge van de maatregelen omtrent Covid-19 en de Ministeriële Besluiten hierop betrekking hebbende, verlopen de raad voor maatschappelijk welzijn en de gemeenteraad als openbare vergadering maar voor het publiek virtueel/digitaal, gezien de onmogelijkheid van inschatting van het aantal aanwezige toehoorders tijdens een zitting.

Besluit: Enig artikel: bekrachtiging besluit van de burgemeester van 29 juni 2021 inzake raad voor maatschappelijk welzijn en gemeenteraad 19 juli 2021.

Bekrachtiging besluit burgemeester inzake intrekking besluit burgemeester verplicht dragen mondmasker in de nabijheid van scholen voor, tijdens en na start en stoppen schoolactiviteiten

Omwille van de gunstige dalende coronacijfers is tijdens het veiligheidsoverleg in overleg met de scholen de aanbeveling gedaan om het dragen van een mondmasker in de omgeving van de scholen niet langer verplicht te stellen.

Besluit: bekrachtiging besluit van de burgemeester inzake intrekking besluit burgemeester verplicht dragen mondmasker in de nabijheid van scholen voor, tijdens en na start en stoppen schoolactiviteiten van 29 juni 2021. 

Vaststelling van de ranglijst van de gemeenteraadsleden

de gemeenteraad neemt kennis van de bijgevoegde rangorde van de gemeenteraadsleden:

  1. Jean-Pierre De Groef
  2. Steve Claeys
  3. Gregory Lagae
  4. Peter Roose
  5. Magda Geeroms
  6. Tessa Verberckmoes
  7. Marc Grootjans
  8. Rony Debeerst
  9. Ingrid Deblock
  10. Steven Tielemans
  11. Karina Rombauts
  12. Veysel Top
  13. Mohamed Akaychouh
  14. Stef Panneels
  15. Danny Gooris
  16. Patrick Hanon
  17. Samia Benhomaid
  18. Jocelyne Vangindertaelen
  19. Benny Blanckaert
  20. Dina Ponticello
  21. Kris Jacobs
  22. Tania Van den Berghe
  23. Werner Lenaerts
  24. Nadine Gurickx
  25. Nancy Van Harck

Kennisname besluit van de gouverneur tot goedkeuring van de jaarrekening over het boekjaar 2020 van de Kerkfabriek Sint-Catharina, Sint-Gertrudis en Onze-Lieve-Vrouw van Zeven Smarten

Besluit: de gemeenteraad neemt kennis van het besluit van de gouverneur tot goedkeuring van de jaarrekening over het boekjaar 2020 van de Kerkfabriek Sint-Catharina, Sint-Gertrudis en Onze-Lieve-Vrouw van Zeven Smarten.

TMVS dv – kennisneming jaarverslag 2020

Besluit: de gemeenteraad neemt kennis van het jaarverslag 2020 van TMVS dv.

TMVW ov – kennisneming jaarverslag 2020

Besluit: de gemeenteraad neemt kennis van het jaarverslag 2020 van TMVW ov.

Vereniging voor Openbaar Groen – kennisneming jaarverslag 2020

Besluit: de gemeenteraad neemt kennis van het jaarverslag 2020 van Vereniging voor Openbaar Groen.

 

                                                                                                   OPGELET

Dit is enkel een beknopt verslag. Het enige officiële en volledige verslag en audio report zal verschijnen op de website van www.machelen.be, van zodra deze goedgekeurd wordt op de volgende gemeenteraad,  die zal plaats vinden op Dinsdag 21 September 2021